DESTINATII

SEJURURI

OFERTE SPECIALE

CIRCUITE AVION

CIRCUITE AUTOCAR

DESPRE NOI

CONTACT

 


GRECIA circuit 9 zile

Date de plecare: 19.05; 16.06; 07.07; 04.08; 01.09; 21.09; 20.10

AUSTRIA   circuit 8 zile

Date de plecare: 20.05; 30.06; 21.07; 25.08; 15.09

ELVETIA SI AUSTRIA 12 zile

Date de plecare: 03.07; 14.08

ITALIA circuit 13 zile

Date de plecare: 28.05; 18.06; 09.07; 02.08; 06.09; 03.10

SPANIA circuit 16 zile

Date de plecare: 16.06; 14.07;11.08; 01.09

 

TOP DESTINATII VARA 2009

 

SPANIA    ITALIA    CROATIA

GRECIA    MALTA    TURCIA

Grecia

Localizata in peninsula Balcanica, cu un litoral de 13.676 km la Marile Egee, Ionica si  Mediterana, Grecia este considerata de multi ca fiind leaganul civilizatiei occidentale, raspandindu-si influenta pe trei continente.

Grecia este formata dintr-o parte continentala cu numeroase golfuri si peninsule si o parte insulara cu aproximativ 3000 de insule in cele trei mari.

Cu statiuni agitate, plaje ascunse , peisaje stancoase si orase antice Grecia asteapta sa fie descoperita.


Spania

Spania este o tara care s-a dezvoltat din mostenirea Bisericii Catolice Romane si din conducerea dinastiei Moorish. Cele doua culturi religioase foarte diferite au format poporul spaniol ,cu oameni mandri si cunoscuti in intreaga lume pentru pasiunea lor. Peisajul Spaniei este atat de variat, incat turistii pot schia in unele zone si explora desertul in altele. Vechile orase ale Spaniei detin importante comori nemaiintalnite in alte tari ale lumii.

 


Malta

Ascunsa in mijlocul Marii Mediterane Malta ofera un spectacol unic prin zestrea naturala . Pe langa marea de un albastru intens se succed peisaje mistice , porturi micute, golfuri izolate si salbatice, pesteri interesante, stanci abrupte si plaje nisipoase.

Pe langa toate aceste bogatii naturale Malta impresioneaza si printr-o colpesitoare bogatie din punct de vedere istoric, insulele malteze fiind descrise ca un imens muzeu in aer liber.

Statiuni precum Sliema, St Julian’s, Bugibba, Paceville, cu restaurantele, cafenelele, cluburile si alte numeroase posibilitati de divertisment asigura permanenta buna dispozitie a turistilor.


Italia

Stat suveran european, aplasat la Peninsula Italica si cateva insule in Marea Mediteraneana , cele mai importante fiin Sicilia si sardinia, Italia este locul de origine al multor culturi europene, precum etrudcii si romanii, si al miscarilor culturale moderne.

Recunoscuta pentru arta si cultura sa, precum si dtorita numeroaselor monumente, printre care se numara Turnul din Pisa si Coloseumul  Roman, italia te invita la o incursiune in istorie prin eleganta si bun gust.


Turcia

Intemeiata in 1923 din ramasitele fostului imperiu Otoman , originile Turciei moderne incep odata cu sosirea triburilor turce in Anatolia in secolul al 11-lea.

Asezata pe doua continente, ocupanad atat o parte din Europa cat si din Asia, dispune de un valoros  potential turistic, natural si cultural-istoric, si de o infrastructura in continua imbunatatire. Tintele principale raman vestigiile civilizatiilor se s-au dezvoltat inca din Antichitate.


Croatia

Croatia este locul unde marea, muntii de calcar si campiile se imbina intr-o armonie naturala de o frumusete rara.

Cu peste 700 km de plaja si 1185 de insule Croatia ofera turistilor un spectacol unic.

Cele mai populare destinatii sunt Kvarner cu oaze precum Krk, Rab si Pag, Dalmatia de Nord ce se face remarcata prin frumusetile naturale (lacuri si cascade din parcul National Krka) si prin porturile in stil venetian, Dalmatia centrala cu o coasta splendida si insule renumite precum Hvar, Brac, Vissi Dalmatia de sud cu orasul-fortareata Dubrovnik si superba insula Mljet.

 

eXTReMe Tracker